Door samen te ZIJN, jezelf ont-moeten. Een open ontspannen sfeer is de kracht naar zelfbevrijding.
Ont-moetend, verhelderend en verankerend.

Ons concept van Life Coaching is samen ZIJN en leven onder één dak, real Life Coaching.

Je stapt uit je bekende omgeving en je ritme van alledag en stapt in het ont-moeten. Geen verplichtingen, de dag ontvouwt zich naar jouw behoefte.

De vraag die je inbrengt als thema, brengt vanuit je onderbewustzijn,  diepere lagen naar boven.Vanuit onze multidimensionaliteit en manier van werken, reageren wij op de lagen die bovenkomen. Blinde vlekken, blokkades, pijnstukken worden opgevoelsniveau herkend, waardoor de heling ontstaat. Dit geeft jou de ruimte om bewustere keuzes te maken.Je wordt weer regisseur van je eigen leven.

Wij werken vanuit gelijkwaardigheid en reflecteren wat jij bij ons aanraakt.
Dit vraagt van beide partijen openheid, vertrouwen en je kwetsbaar opstellen.

Op een harmonieuze wijze, niet vanuit een vast script, maar vanuit wat zich aandient wordt de dag ingevuld. De ene dag kan tijdens het ontbijt een sessie ontstaan, de andere dag tijdens een wandeling langs het strand of op Monte Sibillini. Het spiegelen maakt meteen duidelijk hoe jij met jezelf omgaat en waarom jouw leven loopt zoals het loopt. Dit geldt voor zowel privé- als werkgebied. Het grote voordeel is, dat je begeleiding niet ophoudt na een sessie, maar dat er continuïteit is en back-up.
Je blijft in het energieveld zolang als jij dat nodig hebt of prettig vindt.

De aard van de sessies is afhankelijk van wat zich aandient en waar de behoefte of affiniteit ligt. Je kunt hierbij denken aan een Healing Arts sessie, een energetische behandeling met resonantie-middelen, gebruik van klank, tekenen etc.

Gemiddeld zal dit betekenen, dat er één a twee sessies per dag ontstaan.
Het lichaam heeft tijd nodig om te verwerken wat vrijkomt, en de nieuwe informatie te integreren. Hiervoor kun je gebruik maken van de heerlijke omgeving zoals de olijfbomengaard, het zwembad of gewoon lekker in bed.


Wat brengt Life Coaching je?

Je krijgt meer zicht op je routines en programma’s en komt meer in contact met wie je werkelijk bent onder alle lagen van aanpassing en structuur. Heb je een dag geen behoefte aan reflectie of heb je gewoon de behoefte om even alleen te zijn, dan kan dit natuurlijk. Los van het zwembad en de heerlijke olijfbomengaard zijn er voldoende bezienswaardigheden in de naaste omgeving.

olijfbomengaard
stralende ochtendzon

Hoe werken wij?

Wij werken vanuit een open hart, gelijkwaardigheid, transparantie en respect. Het lichaamsbewustzijn is leidend hierin. Gelijkwaardigheid betekent ook, dat we samen verantwoordelijk zijn voor verzorgen van de maaltijden.

We gaan ervan uit dat ieder mens een Goddelijk Multidimensioneel Lichtwezen is, dat in staat is om zichzelf te helen. Af en toe heb je hierbij een klankbord , inzicht of begeleiding nodig om verder te komen, en dat is waar ons hart ligt.

Coaching kan zowel persoonlijk als in groepsverband.

Mocht je het prettiger vinden om meer privacy te hebben, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een kamer te bespreken in een B&B of hotel bij ons in de buurt.

Arrangement

  • Individuele coaching
  • verblijf
  • drank en alle maaltijden
    kost €250,00 per dag.

Voor groepen hanteren we speciale tarieven; neem hiervoor contact met ons op.