Tijdens de Life Coaching breng je een hele dag of meerdere dagen met ons door. We beginnen om 10:00 uur.

We starten met een kopje koffie of thee en vragen je naar jouw motivering of vraag. Doordat je in je eigen woorden jouw vraag/probleem voorlegt ga je zoals wij het noemen resoneren.

Je kunt het vergelijken met een klankschaal die aangeslagen wordt. Op onze beurt voelen wij in ons een vraag opkomen die verdieping brengt. Je gaat als het ware connectie krijgen met jouw ware klankkleur. Het effect is, dat je bewustzijn krijgt op hetgeen je belemmert en de oorzaak hiervan. Daarnaast gaan we met jou op zoek naar jouw Heelheid; wat in jou kan dit oplossen, handelen of heeft hier geen moeite mee.

Wanneer je heelheid naar voren komt kun jij zelf je daarmee verbinden, wanneer je dit werkelijk wilt. Gevolg hiervan is dat jouw denken, weten en voelen uitgelijnd wordt. Je wordt volledig congruent en daarmee duidelijk voor de buitenwereld.

olijf

Tijdens de coaching stellen wij vragen aan jouw lichaamsbewustzijn, jouw innate. Dit nodigt je uit om in contact zijn met wat je voelt in plaats van er “over te praten wat je denkt te voelen”.

Door de verdiepende vragen gaat je lichaam weggedrukte emoties/spanning vrij maken. Je ruimt letterlijk de ervaring op uit je celgeheugen, waardoor de “blokkade het probleem” verdwijnt. De herinnering blijft, zonder dat deze je belemmert in vrij jezelf te zijn.

Het maken van lichaamscontact en of klanken/tonen maakt waar nodig deel uit van de coaching.

De methodiek die we toepassen is Healing Arts, het is een combinatie van regressie therapie, lichaamswerk, resonantie-therapie en uiteraard Multidimensioneel Lichtwerk.

Het voordeel van een hele dag: grootste voordeel is; dat je de gehele dag in de energie ingebed blijft. De druk om te presteren binnen een consult-tijd is afwezig, hierdoor ervaart jouw innerlijk kind-deel meer vrijheid en kun je makkelijker bij jouw oplossing komen.

Tarieven:

De kosten van de Life coaching bedragen €233,00 per dag.

Dit is inclusief lunch en BTW