Onze workshops:

In contact met de plantenwereld

 

 

In deze workshop word je uitgenodigd om de connectie met kruiden en bloesems te verdiepen.

Door je bewust te verbinden met jezelf en de natuur om je heen ga je ontdekken wat deze wereld voor jou in petto heeft. Hierbij gaat het vooral om de energetische werking van de plant, en op die lagen richten we ons dan ook voornamelijk.

Je gaat jouw eigen bloesem remedie maken en krijgt tips om oliën en tincturen te maken.

 

 

 

 

Workshop: Het Pleiadisch Moederwiel

 

 

In deze workshop wordt er gewerkt met het “Het PLeiadisch Moederwiel”. De Pleiadische Moeders onderwezen hun kinderen door ze zelf hun eigen wijsheid te laten delen. Dit gebeurde vanuit volledige gelijkwaardigheid, ieder kind was even belangrijk en wijs.

De 5 spaken van het Wiel zijn representanten van:       “Child-Life” je kind-deel leven,                                                   “Center-Return” jouw incarnatie-cyclus,       “Human-God” jouw goddelijk Mens-Zijn leven,                                            “The Mirror” datgene waarin jij “spiegelt en gespiegeld wordt”, en tenslotte “Star Seed” dit gaat over jouw multidimensionaliteit.

Deze spaken worden rondom de Centrale Zon geformeerd. Doel van deze workshop is dat je weer in contact komt met jouw Bron bewustzijn. Het gevolg is dat er onmiddellijk verheldering, heling en harmonie ontstaat zover het in je hoogste goed is.

Hoe groter de groep  hoe krachtiger het “Veld” is. Een belangrijk onderdeel van de workshop is dat het Hartchakra volledig geopend wordt in een universeel Onvoorwaardelijk Liefdesveld, vrij van oordeel en volledig gelijkwaardig. In een groep wordt er niet alleen voor jezelf en de groep gewerkt maar ook voor het groter collectief bewustzijn.

Bevrijd je DNA

De mensheid heeft door manipulatie en misleiding, zijn contact met zijn Goddelijkheid, deels, verloren. We zijn gaan geloven dat we sterfelijk zijn en dat we Hogere Machten moeten dienen om een goed mens te zijn. De bewustzijn-sprong waarin we ons nu bevinden vraagt van ons om ons bewust te worden dat we creator van ons leven zijn.

Het vraagt van ons om onze oorspronkelijke soevereiniteit en autonomie terug te vinden. Het is werkelijk zo dat zich overtuigingen die eeuwenlang gekoesterd werden ons fysieke DNA hebben veranderd. De tijd van nu vraagt om weer terug te kunnen gaan naar de oorspronkelijke blauwdruk van ons menselijk bezielde DNA.

Tijdens deze workshop wordt er gewerkt met het Pleiadisch Moederwiel.

Dag 1 is er op gericht om een Liefdesveld neer te zetten waarin jij je geborgen en veilig gevoeld gelijkwaardig met anderen.

Dag 2 wordt er moet het Wiel gewerkt en wanneer dit in harmonie geplaatst is wordt het thema ingebracht. Door op de plek van de Centrale zon te gaan staan ervaar jij jouw eigen inzicht heling en/of datgene wat in je hoogste goed is.

Data zaterdag 07 en zondag 08 mei 2022 in de groepsruimte van Aquamarijn te Sittard parkeren op parkeerplaats “Steenweg” dagtarief €5,00

Aanvang 10:00 uur tot circa 16:30 uur (kan uitlopen).

Lunch zelf meenemen koffie/thee etc. wordt verzorgd.

Kosten € 222,00