Onze workshops:

In contact met de plantenwereld

 

 

In deze workshop word je uitgenodigd om de connectie met kruiden en bloesems te verdiepen.

Door je bewust te verbinden met jezelf en de natuur om je heen ga je ontdekken wat deze wereld voor jou in petto heeft. Hierbij gaat het vooral om de energetische werking van de plant, en op die lagen richten we ons dan ook voornamelijk.

Je gaat jouw eigen bloesem remedie maken en krijgt tips om oliën en tincturen te maken.

 

 

 

 

Workshop: Het Pleiadisch Moederwiel

 

 

In deze workshop wordt er gewerkt met het “Het PLeiadisch Moederwiel”. De Pleiadische Moeders onderwezen hun kinderen door ze zelf hun eigen wijsheid te laten delen. Dit gebeurde vanuit volledige gelijkwaardigheid, ieder kind was even belangrijk en wijs.

De 5 spaken van het Wiel zijn representanten van:       “Child-Life” je kind-deel leven,                                                   “Center-Return” jouw incarnatie-cyclus,       “Human-God” jouw goddelijk Mens-Zijn leven,                                            “The Mirror” datgene waarin jij “spiegelt en gespiegeld wordt”, en tenslotte “Star Seed” dit gaat over jouw multidimensionaliteit.

Deze spaken worden rondom de Centrale Zon geformeerd. Doel van deze workshop is dat je weer in contact komt met jouw Bron bewustzijn. Het gevolg is dat er onmiddellijk verheldering, heling en harmonie ontstaat zover het in je hoogste goed is.

Hoe groter de groep  hoe krachtiger het “Veld” is. Een belangrijk onderdeel van de workshop is dat het Hartchakra volledig geopend wordt in een universeel Onvoorwaardelijk Liefdesveld, vrij van oordeel en volledig gelijkwaardig. In een groep wordt er niet alleen voor jezelf en de groep gewerkt maar ook voor het groter collectief bewustzijn.

Navigeren naar en in 5D

Tijdens deze workshop wordt er gewerkt met jouw Heilige Hart ruimte, jouw Godsvonk. Via het collectief Liefdesveld wordt de verbinding met jouw innerlijk kind, je multidimensionaliteit gemaakt en/of hersteld. Jouw fysieke lichaam wordt ondersteund om de hogere lichtfrequenties toe te laten. Je krijgt meer bewustzijn op jouw mogelijkheden tijdens deze turbulente tijd.

Data: 14-15 november in B&B “Het Kapelhuis” Heerbaan-Kapel 2 te Thorn

Kosten: € 244,00 incl koffie/thee lunch

thee