Onze workshops:

In contact met de plantenwereld

 

 

In deze workshop word je uitgenodigd om de connectie met kruiden en bloesems te verdiepen.

Door je bewust te verbinden met jezelf en de natuur om je heen ga je ontdekken wat deze wereld voor jou in petto heeft. Hierbij gaat het vooral om de energetische werking van de plant, en op die lagen richten we ons dan ook voornamelijk.

Je gaat jouw eigen bloesem remedie maken en krijgt tips om oliën en tincturen te maken.

 

 

 

 

Workshop: Het Pleiadisch Moederwiel

 

 

In deze workshop wordt er gewerkt met het “Het PLeiadisch Moederwiel”. De Pleiadische Moeders onderwezen hun kinderen door ze zelf hun eigen wijsheid te laten delen. Dit gebeurde vanuit volledige gelijkwaardigheid, ieder kind was even belangrijk en wijs.

De 5 spaken van het Wiel zijn representanten van:       “Child-Life” je kind-deel leven,                                                   “Center-Return” jouw incarnatie-cyclus,       “Human-God” jouw goddelijk Mens-Zijn leven,                                            “The Mirror” datgene waarin jij “spiegelt en gespiegeld wordt”, en tenslotte “Star Seed” dit gaat over jouw multidimensionaliteit.

Deze spaken worden rondom de Centrale Zon geformeerd. Doel van deze workshop is dat je weer in contact komt met jouw Bron bewustzijn. Het gevolg is dat er onmiddellijk verheldering, heling en harmonie ontstaat zover het in je hoogste goed is.

Hoe groter de groep  hoe krachtiger het “Veld” is. Een belangrijk onderdeel van de workshop is dat het Hartchakra volledig geopend wordt in een universeel Onvoorwaardelijk Liefdesveld, vrij van oordeel en volledig gelijkwaardig. In een groep wordt er niet alleen voor jezelf en de groep gewerkt maar ook voor het groter collectief bewustzijn.

Healing Arts

Zoals eerder al aangegeven starten wij dit jaar met de healing arts verdiepingen.
Healing Arts is ontwikkeld door Joanne van Wijgerden.
Ons lichaam is in feite een data base van al onze levens-ervaringen op aarde alsook van levens in andere bewustzijnsvormen.
Door dit bewustzijn naar boven te halen ruim je automatisch oude trauma’s, blokkades, familiepatronen, angsten en weggedrukte emoties op. Je wordt meer en meer bewust van je multidimensionaliteit. Je lichaam, je gevoel en intuïtie, je Weten en je denken gaan samenwerken.
Het gevolg is dat jouw denken, spreken en handelen synchroon gaan lopen. Jouw authentieke IK komt naar voren.

Voor wie?

Voor diegene die healing arts therapeutisch wil inzetten.
Voor diegene waarbij dit resoneert, die het aanspreekt. Voor mensen die met kinderen werken, voor mensen die gewoon stappen willen maken in het leven. Voor “oud cursisten” die opnieuw weer in deze bewustzijnsvelden willen werken/ uitwisselen.

 

De verdiepingen vinden plaats in de groepsruimte van Aquamarijn (bereikbaar via parkeerplaats “Steenweg”) in Sittard.

 

Data  29 & 30 april en 03 & 04 juni.
De mogelijkheid bestaat om één of meerdere weekenden mee te doen.

Kosten voor alle blokken € 510,00, los weekend €255,00
betaling in termijnen is mogelijk.

Voor aanmelding en/of meer info neem gerust contact met ons op.