Onze workshops:

In contact met de plantenwereld

 

 

In deze workshop word je uitgenodigd om de connectie met kruiden en bloesems te verdiepen.

Door je bewust te verbinden met jezelf en de natuur om je heen ga je ontdekken wat deze wereld voor jou in petto heeft. Hierbij gaat het vooral om de energetische werking van de plant, en op die lagen richten we ons dan ook voornamelijk.

Je gaat jouw eigen bloesem remedie maken en krijgt tips om oliën en tincturen te maken.

 

 

 

 

Workshop: Het Pleiadisch Moederwiel

 

 

In deze workshop wordt er gewerkt met het “Het PLeiadisch Moederwiel”. De Pleiadische Moeders onderwezen hun kinderen door ze zelf hun eigen wijsheid te laten delen. Dit gebeurde vanuit volledige gelijkwaardigheid, ieder kind was even belangrijk en wijs.

De 5 spaken van het Wiel zijn representanten van:       “Child-Life” je kind-deel leven,                                                   “Center-Return” jouw incarnatie-cyclus,       “Human-God” jouw goddelijk Mens-Zijn leven,                                            “The Mirror” datgene waarin jij “spiegelt en gespiegeld wordt”, en tenslotte “Star Seed” dit gaat over jouw multidimensionaliteit.

Deze spaken worden rondom de Centrale Zon geformeerd. Doel van deze workshop is dat je weer in contact komt met jouw Bron bewustzijn. Het gevolg is dat er onmiddellijk verheldering, heling en harmonie ontstaat zover het in je hoogste goed is.

Hoe groter de groep  hoe krachtiger het “Veld” is. Een belangrijk onderdeel van de workshop is dat het Hartchakra volledig geopend wordt in een universeel Onvoorwaardelijk Liefdesveld, vrij van oordeel en volledig gelijkwaardig. In een groep wordt er niet alleen voor jezelf en de groep gewerkt maar ook voor het groter collectief bewustzijn.

Terug naar jouw Bron

 

Tijdens deze workshop gaan we terug naar jouw afkomst vanuit de Bron. Je komt terug in je verbinding met je pure Bron Licht, vrij van de “vervormingen en aanpassingen” door je incarnatie(s). De huidige tijd vraagt van je om in jouw eigen waarheid te ZIJN zonder te laten beïnvloeden door de buitenwereld.

Meester zijn in en over jouw Leven.

Tijdens deze workshop werken we met het lichaamsbewustzijn waarin alles opgeslagen ligt van wie je werkelijk bent.

Het doel is om je lichaam te herinneren aan jouw eigen individueel Bron Bewustzijn. Tijdens deze 2 dagen zal jouw multidimensionaliteit en multidimensionale delen aangesproken worden. De multidimensionale delen zullen dieper worden geïntegreerd in je lichaam waardoor zij het proces ondersteunen.

Je vrije scheppende energie krijgt meer ruimte en kan meer doorstromen, dus ook jouw kundalini en heilige seksuele energie zal meer gaan stromen.
Het is een 2-daagse Zelf bekrachtiging.

Ook nu ondersteunt klank en tonen net zoals lichaamsbeweging en aanraking het proces.
Zoals altijd wordt er gewerkt vanuit co-creatie.

Data zaterdag 07 en zondag 08 januari 2023 in de groepsruimte van Aquamarijn te Sittard parkeren op parkeerplaats “Steenweg” dagtarief €5,00

Aanvang 10:00 uur tot circa 16:30 uur (kan uitlopen).

Lunch zelf meenemen koffie/thee etc. wordt verzorgd.

Kosten € 255,00